Pasta z tuńczyka

Zdjęcie - Pasta z tuńczyka - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

  • Wynik: 5
  • Czas przygotowania: 5minuty
  • Czas gotowania: -minuty

Genialna pasta z tuńczyka. Przepis jest na jedną puszkę ale polecam zrobić od razu z dwóch, zwłaszcza jeśli jest większa rodzina. Pomysł pochodzi z książki TRUFLA – same dobre rzeczy, która zawiera dużo prostych a jednocześnie mega pysznych przepisów.

Składniki Instrukcje

Tuńczyka odsączyć, włożyć do wysokiego naczynia, dodać pomidory, ocet, olej, sól i pieprz. Wszystko zmiksować, jeśli masa jest zbyt sucha można dodać odrobinę więcej oleju. Przełożyć pastę do naczynia. Przechowywać w lodówce.

Smacznego:)

Zdjęcie - Pasta z tuńczyka - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

LEAVE A REPLY

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zabawa niemowląt - sprawdź na Ceneo