Serowe tortille z wołowiną

Dzisiejsza przekąska stanie się hitem w każdym domu. Bo serowym tortillom nie można odmówić 😉

Serowe torille
Mięsny farsz

Sposób przygotowania:

  1. Połącz ze sobą trzy rodzaje sera: cheddar, mozzarellę oraz parmezan. Dokładnie wymieszaj i ułóż małe placki na formie do pieczenia. Następnie wstaw do piekarnika na 5 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
    Połącz ze sobą trzy rodzaje sera: cheddar, mozzarellę oraz parmezan. Dokładnie wymieszaj i ułóż małe placki na formie do pieczenia. Następnie wstaw do piekarnika na 5 minut (temp. 200 stopni Celsjusza).
  2. Czas przygotować farsz. W tym celu wymieszaj na patelni: cebulę, wołowinę, paprykę słodką i ostrą, kmin rzymski, czosnek granulowany, sól oraz pieprz.
    Czas przygotować farsz. W tym celu wymieszaj na patelni: cebulę, wołowinę, paprykę słodką i ostrą, kmin rzymski, czosnek granulowany, sól oraz pieprz.
  3. Na serowej tortilli umieść farsz, po czym zwiń w rulon.
    Na serowej tortilli umieść farsz, po czym zwiń w rulon.
  4. Smacznego!
    Smacznego!

LEAVE A REPLY

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Zabawa niemowląt - sprawdź na Ceneo